perjantai 10. elokuuta 2012

KOUVOLAN YDINKESKUSTASSA MANSKILLA YRJÖJÄ RIITTÄÄ

Kouvolan Manski alkaa olla nykyään lapsiperheille aika ikävä paikka. Sen ihanin  tuulahdus oli soliseva ja toimiva vesielementti. Vanhan Kouvolan teknisten palveluiden älynväläys ja silmäterä, on edelleen  talviteloillaan vesivanerin alla! Mikä mättää Kouvolan kaupungin yhdyskuntatekniset palvelut ja yhdyskuntatekniikan johtaja Erkki Becker?

KEVÄTANKEUTTA KOUVOLAN YDINKESKUSTASSA















Toivottavasti parjattu vedenheittokouru saadaan kuntoon ennen Taiteiden Yötä, sillä pisuaarihätä saattaa yllättää iloisen rellestäjän kesken parhaan juhlinnan. Eikä kapakkoiden korun ääreen ole enää virkatietä! Sen estää gansterin ottein yönmustaan pukeutuntunut kaljupäinen käsi ojossa seisova kolikkorahaa kerjäävä tylyttäjä, kuin romanialainen taustavaikuttaja hanuriton ovimikko!

Ydinkeskustan Mansia on keskellä parasta turistisesonkia miehitetty alan miesten toimesta jo mielestäni ihan tarpeeksi. Putkinotkossa oleva A-klinikan selviämisyksikkön ilmiselvät asiakkat huutavat viittovat ja hortoavat Manski Ydinkeskus ry. reviirillä valtoimenaan kuin humalaiset Hässilän pässit. 

Ongelma ei ole keksitty vaan todellinen kuin punaviinitahra Kouvolan entisen kännisen kansanedustajan frakkipaidan rinnuksilla Suomen Itsenäisyyspäivän juhlavastaanoton epävirallisessa jatkopaikassa eksyttyään DTM;ämmään kun luuli menevänsä autokilpailuun! (Dont Tell Mama)

Eikö keskustan torikaupalla elävä ja pienyrittäjiä ahkeraan rahastava vanhan Kouvolan aikainen Kouvolan Ydinkeskus ry. rälssi  (käytännössä Rva Monnin yhdistysmuotoinen aluevalatus) voisi puhdistaa päivittän oksennukset pois lasten ja ulkomaalaisten silmistä, vaikkapa ulkoistaen siivouspalvelun muille, se työllistisi alan miehiä. Keskustan kantaväestö on jo asiaan näköjään täysin turtunut tai kusen ja paskan hajuun täysin tottunut?

Muiden muassa amerikkalainen ystäväni ihmetteli Manskin hulvatonata hankasti juopottelevaa supisuomalista juomatapaa ja armotonta menoa. Arvon Kouvolan kaupungin tekniset palvelut ja sen johto troikka, voisitteko tehdä jo viimein jotain ydinkeskustan veran alle peitetyn "visuaalisen vesielementin" saneerauksen suhteen?

Jotain tarttis tehdä ja nyt ois korkea aika toimia, kun  massivinen luontoelementti Veturi pian valmistuu! Vai mitä Lauri Lamminmäki?

Ado Sakari Ala-Krekola (amuu)
Kasarminmäki

Ei kommentteja: