maanantai 5. heinäkuuta 2010

OIKEA FLIRTTI KUULUU HAMEKESÄÄN















Mielestäni kepeä flirtti kuuluu erityiseti tähän helteiseen hamekesään. Olemme lomalla ja on aikaa paneuta tähänkin vaikeaan ja vaativaan hurmurien eurolajiin. Me suomimiehet olemme tuppisuita ja mitään siihen viitaavaan ei helposti heru suupieletämme. Se on kuitenkin sitä hunajaa jota naiset haluavat kesämekoissaan mieluusti kuulla? Tähdennän keinon oikeaa käyttöä. Se antaa hyvää mieltä, kesätuulen raikkautta ihmisuhde verkostoon.


Taannoin Eduskunnan naistyöntekijät nostivat tikunpäähän pahimmat flirttimokamiehet, ne kuulut
kalapuikko viiksiset punaniskat? Tehtiinkö kärpäsestä härkänen? Ei missään nimessä, se oli oikea puuttuminen! Ei häiritsevä käyttäytymien ei kuulu Suomen Eduskuntaan.Voitaisiinko asiaa korjata näiden riskiryhmä miesten koulutuksella ranskalaiseen eurotapaan.Siihen toisenlaiseen, aseista riisuvaan sulavaan elegantiin loukkaamattomaan tyyliin. Mitä mieltä ovat arvon naiset? Hyvän flirtin tunnusmerkki on naisen puolelta tuleva hymykiitos!


Mielestäni eduskunnan on tässä hätätilasssa organisoitava ihmissuhdekoulutusta. Opetettava heidät tökeröt töksäyttelijät flirttailemaan oikein, mutta silti särmikäästi. Jos kansanedustajat ja työntekijät osaavat flirttailla sujuvasti, niin ilmapiiri eduskunnassa paranee huomattavasti. Päätökset ovat parempia, hyvillä mielin tehtyjä. Sukupuolinen häirintä-sana voidaan korvata sanoilla korrektit herramiehet.Tasa-arvon nimissä täytyy myös sanoa laadukkat pirkot.


Edesmennyt Johanees Virolainen on oiva esikuva tässä. Hänhän otti Kyllikki Stenroosin vaimokseen eduskunta aikanaan.

Kyllikki Virolainen kertoi Johanneksensa olleen erityisen tahdikas, joskin karjalaiseen hersyvään tapaansa. Tarvitaessa hänestä löytyi myös maalainen suorasukainen puoli.


Nuoret miehet käyttäytyvät yleensä asiallisesti ja ymmärtävät, mitä on sivistynyt flirtti. Etenkin, jos mies on kaupunkilainen ja akateemisesti koulutettu, Helsingin Sanomat kirjoittaa. Mutta me iäkkäämmät herrat sorrumme joskus juovuspäissämme kiusallisin moukkamisiin ylilyönteihin. Kiitoksen sijaan tulee tuima torjuva katse! Ehkä syynä on ennen Euroopan unionia vallineet epäeuroopalaiset humalahakuiset käytöstavat, kenties suomalais-ugrilaista perua.


Seuraavassa flirtin ja valloitustaidon "ohjeita" niille eduskunnassa työskenteleville kuin kaikelle täysi-ikäiselle rahvaallekin.Pääasiassa tarjoan ohjeitani niitä kaipaaville en muille.

Hyvä itsetunto on kaiken perusta. Hyvästä itsetunnosta on sinulle apua kaikilla elämänalueilla. Jo muinaiset suomalaiset tiesivät, että vastakkaisen sukupuolen valloittajien kannatti esiintyä itsevarmasti. Kansan mieleen on juurtunut sellainen ihmeellinen uskomus, että "Jos hevonen oikein paskantaa aisaan sulhasen kosiomatkan aikana, morsiamen vastaus tulee olemaa myönteinen". Nämä kossit olivat varmaan rakuunoita.

Viisaat talonpojat älysivätkin syöttää parhaat kauransa hevoselleen ja kun sitten lanta lensi. Tästä syystä he he voitonvarmasti astuivat morsiamen kotiin, suoraselkäisenä ja arvonsa tuntevin elein. Kukapa ei olisi suostunut tällaiselle ylväälle miehelle. Tämä ei varmaan toimisi nykyisin, mutta kävisikö riijuureisulle lähtö nykyisin pesemättömällä autolla?

Ihminen menee läpi vaikka harmaan kiven. Hän ylittää itsensä silloin kun on pakko. Me käytämme aivokapasiteetistamme ehkä vajaat 10 %. Viehätysvoimastamme hyödymme todennäköisesti vielä vähemmän. Meiltä siis löytyy kiperän paikan tullen rahkeita enemmän kuin aavistammekaan. Onni suosii rohkeaa tässäkin tuiki tärkeässä asiassa...


Ado Sakari Ala-Krekola
Kesämies