keskiviikko 25. toukokuuta 2011

HYMYILEVÄ KESÄMIES EI OLEKKAAN SEKSIKÄS


NAISET INNOSTUU PAHOISTA POJISTA JA YLPEISTÄ  VARMOISTA KESÄMIEHISTÄ

Meille miehenaluille opetettiin jo alakansakoulussa Hymypoika-patsaan avulla, kuinka tärkeää on leveä valoisa hymy menestyäkseen elämässä.Totuus onkin nyt täysin toisenlainen. Hymyilevä kesämies ei  olekkaan vetävän seksikäs! Miehen hymy ei tehoakaan oletetusti naisiin. Jos mies haluaa tehdä ja kukapa ei haluaisi, seksikkään ensivaikutelman naiseen hänen ei kannata hymyillä liikaa. Kohkaamaton nöyränoloinen varmuus on kuitenkin ehdotonta plussaa.

Tuore kanadalaistutkimus paljastaa naisten pitävän ensivaikutelman perusteella seksikkäinä miehiä, jotka näyttävät karun ylpeiltä. Outoa sinänsä, sillä kauhella hetkellä kun he tietävät tehneensä jotain pahaa. No ruusukimpulla on pakko paikata tilenne jos on mies todella pahaa tehnyt ja saada valahtanut naamataulu koholle taas! Toisaalta se saattaa paljastaa miehen metkut, jos sitä temppua täysin syyttä ja yllättäen käyttää!

Yhdysvalloissa julkaistussa tutkimuksessa näytettiin koehenkilöille valokuvia vastakkaisen sukupuolen edustajista. Heitä pyydettiin kertomaan kuvissa näkemiensä ilmeiden perusteella ensivaikutelmansa perusteella kuinka seksikäs kukakin oli. Naiskoehenkilöt eivät tunteneet juuri lainkaan vetoa hymyileviä miehiä kohtaan. Nämä vaikuttivat heidän silmissään joko liian naisellisilta tai siltä, että yrittivät epätoivoisesti saada seksiä, siis summa summarna epätoivoisia vonkareita!

Voi laupias taivas; meitä miehiä onkin tyyliniekkojen toimesta neuvottu aivan väärin argumentein. Naama peruslukeimilla oleva Suomimies, siis perisuomalainen hymytön punaniska syyllisyyden tunnossaan onkin parasta mistä nainen pitää. Ehkäpä Suomen jääkiekkomaajoukkueen voittoörvellys onkin myös sitä pahaapoikaa johon naiset kaiken anteeksiantaen lankeaa. Yleisön etuosahan oli nuorten faninaisten täysin kansoittama.  Tämä panee miehen nyt miettimään olemustaan tarkemmin. 

Tutkimuksen johtaja arvioi tulosten vahvistavan vanhaa ajatusta, jonka mukaan naiset pitävät pahoja poikia viehättävinä. "Naiset tuntevat vetoa pahiskarismaa omaaviin miehiin, joissa on selviä vikoja, mutta jotka tiedostavat sen ja joita piinaa ajatus heidän viallisuudestaan."  Naisten osalta tulos oli päinvastainen kuin miesten: hymyilevät naiset olivat mieskoehenkilöiden mielestä selvästi kaikkein seksikkäimpiä. Siis hymyilevä valoisa nainen on ehdoton valtti avioliittomarkkinoiden kyynerpää kisassa. Näinhän se onkin mies luken naisen hapannaamaisuuden omaksi syykseen, jota sen  kokemukseni pohjalta melko varmasti onkin. Osuivat tutkijat naulankantaan! 

Nolostuneesta ilmeestä miehet ja naiset olivat samaa mieltä: kummatkin pitivät seksikkäänä vastakkaisen sukupuolen edustajaa, joka luo katseensa nolona alas. Tämähän meiltä onnistuu kyllä metähän opetttu myös asioita häpeämään ja tämä katse maahan on juuri sitä. Tutkimusryhmänsä korostavat kuitenkin, että tulokset koskevat vain ensivaikutelmaa. Pitkässä parisuhteessa hymyileminen saattaakin nousta arvoon arvaamattomaan. Joillain vanhemmilla herroilla se kertoo usein juuri uusitusta Viagra-reseptistä. Leveä hymy antaakin hyvän kuvan sopuisasta onnellisten pariskunnasta, jossa hurtti huumori elää.

Parisuhdetta etsiessään ihmiset ottavat huomioon monia muitakin asioita kuin seksuaalisen vetovoiman. "Emme yritä sanoa, ettei miehen kannattaisi olla hyvä tyyppi." tutkijat vakuuttavat yhteen ääneen. Mistähän muuten johtuu, että pitkässä parisuhteessa hymy tuppaa hyytymään ihan minimiin? Siinä onkin meille riippukeinussa heinäsuiselle kesämiehille paljon tykönämme mietittävää. Hyvää Kesää kaikille onnen onkijoille!


Ado Sakari Ala-Krekola
Kasarminmäki

Ei kommentteja: