perjantai 30. maaliskuuta 2012

IHMISEN IKÄVÄ TOISEN LUO - TIE KIIMASTA ROMANSSIIN

1700-LUVUN ROMANTIKKA VERHOSI  KIIMAN PITSIIN JA SATIINIIN

  
Kevät tuli lumi suli, puoro sanoo puli puli! Kevään lisääntynyt valoisuus laukaisee viimeistään hiljaisimmankin naaraan kiimakauden käyntiin. Se muuttuu levottomaksi, äänekkääksi ja hempeäksi.

Uros sen sijaan muuttuu aggressiivisemmaksi ja alkaa merkata reviiriään voimakkaan tuoksuisella virtsallaan.

Tämä kotoinen luontohavaino koskee tietysti kesykissoja. Kissa on erittäin viisas itsenäinen ja ompäinen eläin, se ei orjaile ihmistä koiran tavoin ja siitä huolimatta se saa ruokansa meiltä.

Entäs sitten me ihmiset, ainaisessa halussamme kiemurtelevat luomakunnan kruunut? "Ihminen on ainoa nykyisin elossa oleva ihmisten sukuun kuuluva eläinlaji. Ihminen kuuluu kädellisten  lahkon isojen ihmisapinoiden heimoon. Me olemme nykyisin elävistä kädellisistä laajimmalle levinnyt älykkäin ja runsaslukuisin laji;" Näin olemustamme kuvaa (homo sapaiens)  sähköinen tietokanta Wikibedia . Mene ja teidä häntä? Enpä tuota saata uskoa!

Ei sanaakaan Aatamista ja Eevasta, jota minä körttinä ihmettelen suuresti. Olemmehan kuitenkin ainakin teoriassa enemmän kuin puissa roikkuvia karvaisia apinoita? Vai olemmeko me  todella?  Sitä sopii nyt vakavasti pohtia punnita ja ynnäillä ihan suurella joukolla!

Juice Leskinen riimittelee laulussaan Ihmisen Ikävä Toisen Luo ; "Ei mun takki kaipaa neulaa/ei lankaa/mutta sielu kaipais seuraa parempaa/ei näissä kapakoissa kuule runoa,/ei tankaa/ pelkkää juopunutta puheen sorinaa/ mutta yksi seikka tässä sentään lohduttaa/se että sinä olet voinut mua joskus rakastaa."

Moni lapinmies on ihmetellyt ääneen miksi etelänmiehet lähettää naisensa heidän "pahnavaksi" juuri parhaaseen sesonkiaikaan huhtikuussa kevät hangille?  Ne lemmot kyselee ihmeissään eikö etelänmiehet näistä naisasiota oikein tajua mitään? 

Nyt  asiaa on Lapissa on viimein tarkkaan tutkittu ja löydetty ilmiöön suuresti vaikuttavat taustakutinat. Lapin keskussairaalan erikoisasiantuntija ylilääkäri Antti Liikkasen mukaan miehet pitävät rakastelusta erityisesti loka-marraskuussa. Kun taas naisten halu on ylimmillään huhtikuussa. Lapin miesten geeneissä ei tätä vaihtelua ole havaittu,  päinvastoin huhtikuu on aallon huippu!Yks plus iks on kaksi! Vai miten se olikaan pojat?

Pimeä syö ilmiselvästi  ihmisen voimavaroja.Kaamosväsymyksestä kärsii 25-40 prosenttia suomalaisista. Miten ihmeessä tämän pimeän ja ankean talven läpi aina jaksetaankin kahlata, ilman ettei nuppi totaalisesti sekoaa? Nou hätä, mikäli noudattaa ylilääkärin neuvoja: päiväkävelyä, riittävä uni, rakastelua ja herkuttelu auttavat jaksamaan kaamoksen yli tänne erotiikkaa tihkuvaan huhtikuuhun asti.

Itse harrastan talvialakuloon erityisen virkistävää avantouintia paremminkin kastautumista,
se tosin kutistaa pahasti varustusta. Ei  haittaa yhtään, kuumassa saunassa sen kuosi palaa.

Arvon blogini lukija, huomaathan kalenterista juuri nyt lähestymme vuodenaikaa, jolloin naiset ovat halukkaimmillaan! On jos koskaan on kallis oikea aika panna  toimeksi !Samalla kuitenkin talven jälkeen elimistö, vaikka spermaa vuotaisi korvista, on sekä naisilla että miehillä on tehonsa puolesta alimmillaan saamaan lapsia alulle.

Pelimies ei kondomia irtosuhteissaan näin ollen käytä? Tieto Lapista helpotta tuskaa; "Naisten anovulatooristen syklien määrä on suurimmillaan eivätkä siittiöt ole erityisen reippaita". Uskoisin maallikkona uutteruuden korvaavan biologisen puutteen.
"Tarmokas uskollinen kylväja viimein niittää saa!" On se mainio asia, että oikein Lapista asti meille kerrotaan meille tiedosta kiitollisille milloin nainen on hempeänä ja onnessa otillaan.

Jotai tälläistä tendenssiä olen arvellut jo pidemmän aikaa!Kouvolan väkiluku on vuonna 2011 pienetynyt 550 henkilöllä - tämän blogin vakava tarkoitus ei ole herättää huvitusta.

Vaan on vakava yritys  saada  kaupunkimme väkiluku nousuun normaalia luonnollista vuosituhantista tuttua  latuaan! Lappiin lumille taidan minäkin tästä lähteä muina miehinä.

Ado Sakari Ala-Krekola
Kouvola

Ei kommentteja: